Ventilation företag Stockholm

SGT Ventilation AB

Bor du i ett hus/villa eller lägenhet och vill ha bättre luftväxling och ventilation? Är du en fastighetsägare som vill genomföra den obligatoriska OVK-besiktningen? Kontakta då SGT Ventilation AB för en kostnadsfri rådgivning om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Vi är experter på ventilation och hos oss får du bland annat hjälp med installation, service, och reservdelar till alla på marknaden förekommande aggregat, fläktar och system för luftbehandling och god inomhustemperatur. Vårt företag innehar stor kompetens inom allt som har med ventilationsrelaterade arbeten att göra. Tack vare vår långa erfarenhet och våra skickliga medarbetare har vi en nöjd kundkrets som gärna återkommer till oss vid behov. Vårt mål är att tillfredsställa kundernas behov och att vara lyhörda inför deras önskemål och preferenser. Vi strävar efter att erbjuda kostnadsoptimerade tjänster både vid reparationer och underhållsarbeten. Hör av dig till oss direkt!

Uppdrag vi är stolta över

Vi på SGT Ventilation AB kan ventilation och har arbetat inom området i många år. Av den anledningen känner vi till vikten av att anpassa oss till de olika miljöerna vi jobbar inom. Att utföra våra uppdrag enligt ett gällande serviceavtal eller ramavtal är ett måste, något som får kunden att känna sig trygg i att arbetet kommer att bli väl utfört. Vi är stolta över alla våra projekt, från små familjehus till större fastighetsjobb som vi åtagit oss genom åren. Vill du få reda på mer om vår nuvarande kundkrets rekommenderar vi att du kontaktar oss för referenser.

Ventilation OVK Stockholm

Kvalitet och miljö

Vårt jobb innebär att ta hänsyn till miljökrav, lagar och förordningar. Hur vårt arbete påverkar miljön spelar stor roll, därför väljer vi de rätta produkterna vid utförandet av tjänsterna. Vi ser till att följa den gällande miljöplanen på varje plats vi kommer till, samtidigt som vi kontrollerar att våra underentreprenörer följer samma princip.

Vi på SGT Ventilation AB garanterar att våra uppdrag alltid utförs i enlighet med rådande lagar och föreskrifter, för miljön och säkerhetens skull. Har du bestämt dig för att du vill ha hjälp med ventilationen? Då kan vi både hjälpa dig med installationen och underhållet! Du är varmt välkommen att vända dig till oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify