Så kan vi hjälpa dig

Våra tjänster skapar ett bättre inomhusklimat. Energisparande åtgärder är ett av våra främsta verkningsområden. Vår erfarenhet visar att energikostnader oftast är onödigt höga hos de flesta fastighetsägarna. En väl monterad ventilation kan minska de höga energikostnaderna. Vi täcker ett flertal områden, skulle du inte hitta det du söker bland de tjänster listade nedan är du välkommen att ta kontakt med oss så ger vi dig mer information.

services_icon1

Helhetslösningar

Vi kan erbjuda dig heltäckande tjänster inom ventilation. Bland annat erbjuder vi injusteringsarbeten, styr- och regleringsarbeten, kostnadsförslag och konsultation. Kontakta oss för mer information.

services_icon1

OVK-arbeten

Vi ser till att besiktiga och undersöka ditt ventilationssystem för att se till att du får bästa möjliga luft. I samband med detta förser vi dig även med tillhörande dokumentation.

services_icon1.png

Installation och underhåll

Vi finns här för att göra nyinstallationer av ventilationer anpassade efter fastighetstyp och kundbehov. Därför satsar vi på att erbjuda förstklassigt ventilationsunderhåll för dig som behöver det. Dåligt underhåll kan i många fall leda till en värmeförbrukning som drar för mycket energi.

services_icon1

Kanalrengöring

Smuts i kanalsystemet orsakar försämrad funktion och högre energiförbrukning. Vi utför kanalrengöring i ditt ventilationssystem till ett bra pris för att se till att kanalerna är i toppskick vilket säkerställer ett bra flöde.